Referencer


Igen igen er det lykkes at aflevere 3 huse på Bornholm uden fejl og mangler, og bygherrer er yderst glade og tilfredse med deres nye huse. I skal alle have en stor tak for jeres for jeres indsats på Bornholm, skulle også hilse jer mange gange fra 3 andre adresser på Sjælland. Alle har gjort det rigtigt godt. I har været gode til at samarbejde, og har der været lidt udfordringer, har I løst det. Husk, dem der gør det godt, går det godt! :-)

- Per Damsgaard, Eurodan


Til alle jer egne håndværkere,  som er i gang med at bygge vores 3 huse på Bornholm. I fortjener en stor ros for det arbejde, som I udfører. Fra alle 3 bygherrer, deres venner og bekendte, er der kun stor tilfredshed og anerkendelse med det udførte arbejde. De er især imponeret over hvor hurtigt I bygger, jeres kvalitet og så selvfølgelig alle de gode og venlige håndværkere. Hold endelig fast i det.

- Per Damsgaard, Eurodan


Kennet og Svend Erik var super hyggelige og imødekommende at snakke med, og de tænkte ofte længere frem i processen. De ryddede dagligt pænt op efter sig og udglattede jorden så fint.

Vi vil helt bestemt anbefale Jes Pedersen ENTREPRENØR til andre.

– Nana Lynge, Slagelse


Troels og Peter gjorde et rigtig flot stykke arbejde med indkørsel, terrasse, tilpasning af niveauforskelle, støttemure og dræn på trods af rigtig dårligt vejr. Humøret var højt og tilgangen var løsningsorienteret. Godt arbejde!

– Kim Skøt, Næstved


anlægsarbejdeAfspil video
©2023 Entreprenør Jes Pedersen ApS / webdesign: nisted-bruun.dk